Thursday, January 24, 2013

Sehangat Asmara

       Salam, dont says anything about the title! a bit... i know! muahaha. okay, lets start with the novel itself.
 

           Hmm, i bought the old version. the white cover but the main still the same. the first novel ever I've read! muahaha. i start reading when im 13. duh, patut aku gatal sangat. muaahahaha. Well, biasalah, at that stage mana suka sungat bab cinta-cintun nih maybe sebab tengok mama bersungguh sangat baca so aku pun baca. Interesting! jalan cerita dia, tak macam dalam drama melayu lah. slow-mo versions dengan konflik harta. Damn! i hate tthat!
         
          Selepas Adam&Hawa, the-hottest-ever-drama-in-2012 that's what they said. Astro gantikan dengan "Sehangat Asmara" . Pelakon hero dia buat aku teruja sangat! ADI PUTRA! muahahahaha. He's so damn much HANDSOME! Aku rasa dialah lelaki paling macho on earth! muahahahaha.
Thanks to Astro! aku tak langgan Mustika. Again, Astro thank you so much for releasing it dekat Mustika HD yang menyebabkan aku pujuk gilaa punya dekat mama and the answer is NO! haiyoo~

         Mula-mula dah cukup putus asa! Why me?! but hey man! papa dah anugerah satu buah teknologi canggih with no payments. Apalagi, seacrh dekat Google and i found this link http://ezany-kun.com/video-drama-sehangat-asmara-full-episode/
Yah baby! the Full version! muahahaha. Until now, dekat situh episod cuma sampai tiga jeh but its okay, i wont give up! akan aku cari sehingga ke lubang cacing pun link nih. muahahahahaha.

          I just wanna share with everyone about the drama which is gonna beat that AH. I mean, ADI PUTRA lol xD okay, for anyone yang takda mustika macam aku but still nak juga tengok just klik dan layann saja~ 

          Oh,  aku akan report dekat korang and make a simplest conclusion about the drama tapi nanti-nantilah lepas aku habis tengok 33 episod ini, okay? okay :)

          Ohya! did i mentioned that my latest cousin name "Aisya Sofea" too? Mummy just too addicted with the writer and named it after her for 2nd daughter. Congratulation mummy :)
and the baby is so sooo soo sooo sooo cute. i wish i had one! aha? muahahahahaha.
 
 




Adi Putra :D
 
this is officially OST for Sehangat Asmara
Ratuku- Awie ft Adira
the old songs and it will reminds you the memories between you and her/him
Wassalam.


No comments:

Post a Comment

Post a Comment