Wednesday, October 3, 2012

doakan saya? :)

assalamualaikumm kum kum kum,
kay dah mcm H**** kum kum dah. tak guna, aku sebut nama dia -.-
okay okay. lagi sebulan nak exam. kalau kira hari lagi 27 hari. ohyehh! gempaknya nak SPM-..-
pertama kalinya, saya NURAIN SYAIRAH BT AHMAD FARIDY ingin memohon maaf sekiranya saya terkasar bahasa kepada kalian. maafkan saya , saya tahu saya jahat! maafkan saya! hehe :3
dan saya ada buat kesilapan besar *bagi diala* , dan saya masih lagi tidak bertegur sapa dgn dia, kerana masing masing dgn ego tknk mengaku kalah. lagi lagi kawan saya yang anak bongsu tuh, dan saya yang anak sulung nih. memang tak la aku nak minta maaf sebab benda dh salah kan? kesalahan apa? maaf ianya terlalu rahsia. saya tak marahkan dia lagi, 2 hari selepas kejadian je saya marah, then saya sedar kawan tanpa dia rasa lain pulaa. tapi tak mengapalah, jika dia marah kan saya sekalipun. i dont care. muahahahahahahahaha *evil laugh* ohyaa! doakan kami cepat berbaik, nak exam nih jgn ada sifat dengki tak puas hati. susah nanti :)
yang keduanya,
doakan saya sihat tubuh badan, sebab time mid terms dh sebulan tidak ke sekolah. so, taknak banana twice two fruits. bahahahahahahahahaha *evil laugh* nauzubillah minta Allah jauhkan.
yang ketiganya,
doakan saya dapat jawab semua soalan dengan senang lenang dan terbuka pintu minda saya untuk menjwab. dan doakan juga saya tak nervous nak menjawab.

doakan kita semua dapat straight A's kan? amin :)
terlalu banyak saya meminta, maafkan saya :)
bye.

No comments:

Post a Comment